medewerker fastservice
Als medewerker fastservice werk jij bijvoorbeeld in een café, kantine of zelfbedieningsrestaurant. Tijdens de praktijkverklaring medewerker fastservice leer jij alles over werken op zo’n kleinschalige horecalocatie. Je komt meer te weten over gastvrijheid, hygiëne, arbo, veiligheid, apparatuur, horecaregels of voorraad beheren. Je leert hoe je de omgeving werkklaar maakt en hoe je producten moet verkopen en distribueren.
PRAKTIJKVERKLARING
Na de praktijkverklaring medewerker fastservice kun je op veel verschillende plekken in de horeca aan de slag. Bijvoorbeeld een koffiebar, broodjeszaak, ijssalon, pizzeria, pannenkoekenhuis, sportkantine, fastfoodrestaurant, of bedrijfs- of sportkantine. Daar zorg jij dat alles soepel verloopt. Je bedient gasten snel en vriendelijk. Je neemt bestellingen op, geeft advies over het menu of bereidt de gerechten en drankjes. Of jij kan ervoor zorgen dat de zaak schoon is en de producten op de juiste manier worden opgeborgen. Jouw service houdt de zaak draaiende!
DE PRAKTIJKVERKLARING MEDEWERKER FASTSERVICE IS IETS VOOR JOU ALS JE:
- goed kunt samenwerken;
- nauwkeurig, flexibel en stressbestendig bent;
- gastvrij bent ingesteld;
- sterke communicatieve vaardigheden hebt;
- wilt leren door te doen.
Jij staat graag klaar voor je collega’s. Ga voor de praktijkverklaring van de opleiding medewerker fastservice bij Dulon College in Ede.
WERKPLEK BIJ EEN LEERBEDRIJF
De praktijkverklaring wordt uitgevoerd bij een erkende leerwerkplek en vindt plaats in de praktijk. Hier zit geen urenaantal aan verbonden. Voor aanvang van de praktijkverklaring moet je een werkplek hebben. Dit hoeft niet een betaalde baan te zijn, maar kan ook met behoud van een uitkering of vrijwilligerswerk (mits het een erkend leerbedrijf is). Indien je geen leerwerkplek hebt, kunnen de partners in de regio je hierbij ondersteunen (WSP en Leerwerkloket).
Verder leren na praktijkverklaring medewerker fastservice?
Nog niet uitgeleerd? Dan kun je kijken of doorstroom naar een praktijkverklaring op niveau 3 of een andere opleiding op niveau 2 mogelijk is. Doorstroom naar een BOL- of BBL-opleiding of het behalen van een certificaat is eventueel ook mogelijk.
De BOL-opleidingen op niveau 3 zijn bijvoorbeeld:
Meer informatie over de doorstroommogelijkheden
Wil je meer informatie over de doorstroommogelijkheden? Neem dan contact op met onze instroomcoördinator:
📧 Astrid Wagenaar (a.wagenaar@duloncollege.nl)